torstai 1. syyskuuta 2011


  Tein tänään kukkakaali muusia. Herkullista!
Lisäksi kaali on erittäin tehokas antioksidanttien lähde! 
Poronfile ja kukkakaalimuusi, jälkiruokana hilloja ja leipäjuustoa,namnam..

                                                  KUKKAKAALIMUUSI:

                  keskikokoinen kukkakaali
                  voita
                  kermaa
                  muskottipähkinää

Kaali keitetään vähäisessä vedessä kypsäksi.Kypsä kaali soseutetaan sauvasekoittimella.Lisätään kerma ja muusi on valmis.
Jos muusista tulee liian vetistä,voi seokseen lisätä hieman juustorastetta,joka kiinteyttää seoksen.Muskottipähkinä antaa muusille syvemmän aromin.


       (Ohje on Antti Heikkilän-"Hyvän olon keittokirjasta")


                                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti